Curriculum VitaePersonalia
Naam:
Voornaam:
Adres:
Postcode:
Woonplaats:
Mobielnummer:
Geboortedatum:
Geboorteplaats:
Geslacht:
Burgerlijke staat:
Nationaliteit:
Zijderveld
Julia
Hoofdweg 252-1
1057 DH
Amsterdam
0646316836
7-10-1989
Hilversum
Vrouw
Ongehuwd
Nederlands


Ervaring
Office manager/Sales medewerker InventDesign
Juni 2011 - aug 2014
Verantwoordelijk voor alle inkomende en uitgaande post, alle administratieve werkzaamheden als betalingen, debiteurenbewaking, het inboeken van facturen, bonnen e.d. Het bijhouden van alle voorraden. De telefoon aannemen en klanten te woord staan. Het maken van offertes en doorvoeren van orders. Onderhouden van klantrelaties en ervoor zorgen dat het eindresultaat overeenkomt met de wensen van de klant.

Productieassistent, NTR, opnames Top2000 a Gogo
2006 - 2014 (eenmaal 3 dagen per jaar)
Verantwoordelijk voor publieksontvangst en gastenontvangst. Ervoor zorgen dat de gasten op tijd de juiste plek zijn (make-up, dinner, etc) en dat er vervoer beschikbaar is voor de gasten. Daarnaast dat er constant voldoende eten en drinken ligt in de backstage en dat het opgeruimd is.


Productieassistent, NTR, opnames verschillende programma's
2009 (een paar dagen in het jaar)
Publieks- en gastenontvangst bij de opnames van De Avond van het Boek, De Avond van de Jonge Danser en 40 jaar Pinkpop.
Verantwoordelijk voor het in goede orde leiden van de binnenloop van publiek en ervoor zorgen dat de gasten op tijd op de juiste plek zijn.


Runner, NTR
2006 - 2008 (een paar dagen per jaar)
Runner bij Pinkpop en North Sea Jazz Festival.
Verzorgen van eten en drinken in porto-cabin voor gehele crew. Verantwoordelijk dat alle crewleden lunch en dinner krijgen, zo nodig op locatie. Overige runner werkzaamheden als gasten ophalen, documenten kopiëren, boodschappen doen, etc.Interessen
Muziek, concerten, festivals, lifestyle, sport, films/series


Ik zoek
Ik ben opzoek naar werk als productieassistent binnen de tv of film wereld. Het allerliefst werk ik in een team dat gezamenlijk naar een doel toewerkt en samen iets creëert. Ik ben creatief in het oplossen van problemen, houd van aanpakken, ben leergierig, kan goed luisteren en met het stellen van de juiste vragen snel de kern uit het verhaal halen. Ik ben erg goed in plannen en organiseren, hier krijg ik energie van.


Laatst gewijzigd op: 16-1-2015


© Jeroen L'Abée